2019-10-27T12:24:58+01:00 27. октобра, 2019. 12:24 |

С Н С ПОЖАРЕВАЦ: Прославили Свету Петку

Градски одбор Српске напредне странке у Пожаревцу обележио је своју крсну славу, Свету Петку, у присуству чланова и коалиционих партнера. Овогодишњи домаћин Дејан Савић је по паљењу славске свеће и резању колача, дужност колачара за наредну годину предао Саши Павловићу.

Савић је овом приликом свима који славе Свету Петку честитао пожелевши много здравља, личне и породичне среће.

Честиткама се придружио и председник Градског одбора Бане Спасовић нагласивши да СНС ове године слави 11 година постојања на политичкој сцени.

 -Уочи овог великог хришћанског празника и рођендана СНС-а, Град Пожаревац је добио велико признање – сертификат за повољно пословно окружење у југоисточној Европи, које додељује Немачка међународна организација ГИЗ. Ми смо се сада у Србији придружили групи од десет градова са повољним пословним окружењем, у којима се већ реализује велики број инвестиција. Ово је још једна обавеза и за пожаревачку локалну самоуправа и за СНС, да реализују овако један велики сертификат и да у наредном периоду створе најповољније пословно окружење за будуће инвеститоре и отворе нова радна места, рекао је Спасовић.

                                                                                                          Д.Д.