2019-07-23T22:45:34+02:00 23. јула, 2019. 22:45 |

С П О Р Т

ФУДБАЛ СУТРА ПРВА УТАКМИЦА НА ВАШАРИШТУ

Гост Рудар из Стамнице

         У среду, 24. јула на Градском стадиону  (Вашаришту) игра се  пријатељска утакмица између пожаревачког српсколигаша Младог радника 1926 и члана Подунавско – Шумадијске зоне Рудара из Стамнице. Почетак је у 18:00 часова.


 ФУДБАЛ ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА У КУЧЕВУ

                        Реми поред Пека

        Своју другу утакмицу провере српсколигаш Млади радник 1926 одиграо је у Кучеву. На стадиону поред Пека сусрет са омладинцима београдског РАД – а завршен је без победника. „Млади радник 1926“ – „РАД“ (омладинци) 2:2.


 ФУДБАЛ ДЕФАНЗИВАЦ МОКРЕ ГОРЕ НА ВАШАРИШТУ

                  Костадиновић прво појачање

        Димитрије Костадиновић, рођени Шапчанин приступио је пожаревачком српсколигашу Младом раднику 1926. Реч је о искусном дефанзивцу. Играо је у Мачви (Шабац), Раковици, Аустрији, ФАП-у (Прибој), а прошле сезоне је носио дрес Мокре Горе из Зубиног Потока.


 ФУДБАЛ – ИМЕНОВАН СТРУЧНИ ТИМ ЖЕЛЕЗНИЧАРА

               Милетић шеф за млађе селекције

        У тиму Железничара дошло је до кадровских промена. За координатора свих млађих селекција изабран је Зоран Милетић. Тренер пионира је Зоран Ристић, а тренер предпетлића и петлића Никола Шојановић. Тренер основне групе је Вукашин Аврамовић, а секретар млађих селекција Владан Рујевић.

              „Експрес“ победио „Трговце“

        Прву утакмицу провере  на стадиону иза Ложионице у Пожаревцу играли су чланови Браничевске окружне лиге Железничар (Пожаревац) и  Трговачки (Петровац на Млави). Победио је домаћи тим „експреса“ са 2:0.


 ФУДБАЛ ПРИЈАТЕЉСКЕ УТАКМИЦЕ У ГОЛУБЦУ

                Реми и победа на Жутом брегу“

        Прва утакмица провере у Голупцу на Стадиону „Жути брег“ изнад Дунава између домаћег Ђердапа, члана Браничевске лиге и  Интеграла (Батуша), такође новог члана Браничевске окружне лиге, завршена је без победника. Ђердап – Интеграл 2:2. У другој утакмици Ђердап је победио ФК Звижд (Кучево) 2:1.


 ФУДБАЛ ВЕЛИКОГРАДИШТАНЦИ ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ

                Далибор Илић помоћни тренер

         Великоградиштански зонаш ВГСК увелико ради под руководством шефа струке Срђана Димитријевића. Помоћни тренер уједно, капитен  и играч је Далибор Илић, који поред прве екипе, ради и са омладинцима.

                 Станковић се посветио суђењу

        Стандардни првотимац ВГСК-а Александар Станковић, иначе бонус играч,  престао је са играњем и посветио се судијском позиву. Станковић у наредном првенству суди у Подунавско – Шумадијској зони, па нема права да игра и уједно буде арбитар у истом рангу у коме је и клуб из Великог Градишта.


 МАЛИ ФУДБАЛ – ТУРНИР У АЛЕКСАНДРОВЦУ

                        Прве утакмице у петак

      Фудбалски клуб „Полет“ из Александровца организује и овога лета  традиционални ноћни турнир у малом фудбалу. Уплата по екипи је 10.000 динара. Награде су за прво место 100.000, друго 50.000 и треће 30.000 динара. Предвиђене су и награде за набољег играча, голмана и за најмлађег фудбалера. Извлачење парова је 25, турнир почиње 26. јула.


 МАЛИ ФУДБАЛ – ТУРНИР У ЖИВИЦИ

                       Топлица Илић – 2019.

       Меморијални турнир у малом фудбалу „Топлица Илић – Живица 2019“ стартује 3. августа. Турнир је аматерског карактера. Не могу играти фудбалери: Супер лиге, Прве лиге, зонске лиге и играчи свих лига футсала. Уплата по екипи износи 6.000 динара. Висина  новчаних награда зависи од броја пријављених екипа.


ФУДБАЛ – ПОВЕЋАНЕ ТАКСЕ СУДИЈАМА СУПЕР ЛИГЕ                                    

         Николић једини из Браничевског округа

       Повећане су таксе арбитрима  Супер лиге. Главни судија приходоваће по утакмици 54.000, махачи 30.000, а арбитри на средини терена 24.000 динара. У ове новчане своте урачунати су и путни трошкови путовања независно од километраже. На све три листе само је један судија (махач) из ФС БО. Пожаревљанин и председник ФСС ГФС Пожаревац Драган Николић.


 МАЛИ ФУДБАЛ ТУРНИР У ОСТРОВУ

                    Меморијал Дејан Илкић

       У Острову на Дунаву у организацији Месне заједнице играће се Меморијални турнир „Дејан Илкић – Острово 2019“. Уплата по екипи износи 6.000 динара. Пријаве се примају до 15. Августа када је извлачење парова и почетак турнира. Новчани наградни фонд се формира од уплата екипа учесница.


 МАЛИ ФУДБАЛ – БОЖЕВАЦ 2019.

                           Старт 26. јула

        У Божевцу (Општин Мало Црниће) 26. овог месеца почиње традиционални турнир у малом фудбалу. Извлачење парова је 25. јула. Награде и пехари су: 50.000 за прво, 30.000 за друго и 15.000 динара за треће место.Такође су предвиђене награде за најбољег стрелца, играча и голмана. Конкакт: 066/ 281 – 281.


МАЛИ ФУДБАЛ ЛЕТЊИ ТУРНИР ЖАБАРИ 2019.

                         Старт у четвртак

          Турнир у малом фудбалу „Жабари 2019“ почиње у четвртак, 25. јула. Награде су: 100.000 за прво место, 40.000 за друго и 20.000 динара за треће место. Четвртопласирани тим добија награду од спонзора. Пријаве се примају до 24. јула. Тел: 063/ 822 – 411- 2.


МАЛИ ФУДБАЛ – МАКЦЕ 2019.

         Меморијални турнир „Драган Максић“

        ФК „Макце“ и Месна заједница Макце организују Меморијални турнир  „Драган Максић. „Н аградни фонд износи 120.000 динара. Уплата по екипи је 3.000 динара. Турнир почиње 3. августа.

                                                                                                                         Раде Сандић