2017-12-02T14:24:34+01:00 2. децембра, 2017. 14:24 |

СА ПЛЕСНОГ ТАКМИЧЕЊА У МАКЕДОНИЈИ: „Болеро“ сјајан на међународној сцени

На недавно одржаном Међународном такмичењу у модерним плесовимау Скопљу, Плесни клуб „Болеро“ извео је 20 плесача свих узраста – од солистадо формација. Сваки од наступа плесача овог клуба биојевеома добро прихваћен како од посетилаца тако и чланова стручног жирија. Наравно, посебан изазов била је чињеница да су им ривали биле екипе из Словеније и Македоније, које су у самом врху светског модерног плеса.

Међу „Болеровцима“ најуспешнији је био дуо хип хопера Николине и Катарине Нешић који је освојио друго место и сребрно обележје, затим латино дуо шоу Ана Ђуровић и Уна Рајчић који се нашао на трећем месту, док је у заиста јакој конкуренцији соло плесача у омладинској категорији Ема Пуклин заузела високо шесто  место.

Како сазнајемо од директора „Болера“ Милорада Илића, наредних дана следи мало одмора за плесаче, а већ 10. децембра почињу последња такмичења у овој години. Међу њима треба издвојити међународно у Врњачкој Бањи где их чека  посебан изазов потврде високих стандарда и приказаних квалитета.

В.Винкић