2018-04-18T12:28:18+02:00 18. априла, 2018. 12:26 |

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА: Траже се помоћни грађевински радници, столари, продавци, бравари…

Велико интересовање за Сајам запошљавања у Пожаревцу. Потребе за новим радницима исказали Пожаревац, Костолац, Жабари и Мало Црниће

У пожаревачком Центру за културу почео је Сајам запошљавања, на којем учествује 25 послодаваца.

Понуђено је 160 радних места, а претежно се траже неквалификовани, помоћни грађевински радници, столари, продавци, бравари, као и дипломирани инжењери.

Сајам је отворен до 14 сати. 

Градоначелник Пожаревца Бане Спасовић истиче да је у последње време Град Пожаревац био активан на пољу запошљавања својих суграђана. Подсећа и да су на једном скорије одржаном Сајму запошљавања, компаније које отварају своје локале у реномираном ритејл центру „Стоп шоп“, запослиле више од 200 Пожаревљана.

Директорка Националне службе за запошљавање – Филијале Пожаревац Соња Мирић указала је на то да су потребе за новим радницима исказали послодавци са територије Града Пожаревца, Градске општине Костолац, Општине Мало Црниће и Општине Жабари.

Отварању Сајма присуствовали су директорка Сектора за подршку запошљавању НСЗ Неда Милановић, председник Скупштине града Пожаревца Бојан Илић и заменик градоначелника Саша Павловић.