IMG_20170531_090510

Град Пожаревац потписао је уговор о санацији и адаптацији Основне школе „Јован Цвијић“ у Костолцу, вредан 81 милион 710 хиљада динара.
Свој потпис на овај документ данас је ставио градоначелник Пожаревца Бане Спасовић, док ће други потписник бити Марко Благојевић, директор Канецеларије за управљање јавним улагањима.
Овом инвестицијом предвиђено је комплетно уређење костолачке Основне школе – обнова фасаде, столарије, која није мењана у скоријем периоду, затим електричне, водоводне инсталације, подова, а пројектом је предвиђено и увођење видео надзора, против пожарне заштите….
Ову инвестицију финансира владина Канцеларија за јавна улагања, док је Град Пожаревац урадио комплетну пројектно техничку докуменатацију. Јавна набавка ће бити расписана у наредном периоду, а са извођењем радова кренуће се током летњег распуста. Због обима посла, могуће је да ће поједини радови бити изведени у току школске године, међутим они неће ометати рад школе.
Са завршетком пројекта, Основна школа „Јован Цвијић“ биће комплетно уређена и постаће једна од најсавременијих установа у држави.

Share.

Comments are closed.

Skip to content