2020-08-28T08:49:58+02:00 28. августа, 2020. 08:49 |

„Шанса“ пружа шансу за бесплатну обуку заваривача

У оквиру Пројекта „МАГ – шанса за младе“, које реализује Удружење грађана „Шанса“ у партнерству са Институтом Гоша д.о.о, а преко Јавног конкурса за стимулисање различитих облика запошљавања, самозапошљавања и предузетништва младих, које финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије, расписао је конкурс за бесплатно стручно оспособљавање младих за обављање посла заваривача.

Наиме, сви заинтересовани од 18 до 30 година, који желе да учествују у стручном оспособљавању за посао заваривача, пријаву која обухвата радну биографију (CV) и мотивационо писмо проследити на мејл адресу удружења: sansaoffice@gmail.com, најкасније до поноћи 8.септембра. Уз пријаву навести и потребну величину обуће и одеће, односно, радног одела. Сви кандидати који успешно заврше обуку имаће на располагању логистичку помоћ нашег удружења при успостављању контакта и обезбеђивању интервјуа код потенцијалних послодаваца из ове области у нашој земљи. Иако је пожељно имати одређено искуство из металске струке, исто није и нужно. Обука за полазнике је бесплатна а бесплатни су и смештај и исхрана за све полазнике током обуке.

Стручно оспособљавање на вршењу посла заваривач у трајању од 200 школских часова реализоваће се у Институту Гоша у Смедеревској Паланци.