Општински одбор Српске напредне странке Мало Црниће најоштрије осуђује вандалски чин упада дела опозиција „Један од пет милиона“ у просторије РТС-а и уништавање имовине грађана Србије. Употребом силе и вршења притиска на новинаре ,само зато што по мишљењу појединаца то није објективно извештавање шаљемо веома ружну слику у свет. Такође најоштрије осуђујемо опсаду зграде председништва, јер је очигледно завладала паника у редовима Бошка Обрадовића, Драгана Ђиласа и Вука Јеремића, јер им је подршка грађана из дана у дан све мања. Није случајно да се то дешавало баш на дан када смо требали да се сетимо стравичног прогона нашег народа са Косова и Метохије 2004. године. Уместо сећања имали смо слике напада на полицијске службенике и повредама које им наносе вандали нахушкани политиком оних којима је власт најбитнија, а Србија им је на задњем месту.
Шаљемо јасну поруку свима њима да се власт добија на изборима, а не на улици, јер је Србија демократска земља, економски стабилна и нема политичке нестабилности каквом поједници желе да је прикажу.
Желим да се захвалим свим члановима и симпатизерима Српске напредне странке који су се у веома кратком року окупили испред страначких просторија и на тај начин пружили јасну и недвосмислену подршку председнику Републике Србије и председнику СНС-а господину Александру Вучићу и политици коју спроводи. Такође од надлежних орагана тражимо да у оквиру својих овлашћења адекватно казне починиоце и омогуће несметан рад новинара и нормално функционисање државе

 

                                                                                                         Председник ОО СНС-а

                                                                                                                 Мало Црниће

                                                                                                          Малиша Антонијевић

Share.

Comments are closed.

Skip to content