2020-10-30T09:31:10+01:00 30. октобра, 2020. 09:31 |

Саша Коцић преузео кормило „Звижда“

Један од највећих фудбалских драгуља града са обала Пека Саша Коцић – Џери, поново се обрео у старом јату, овај пут као шеф стручног штаба. 

-Изузетно ми је драго што сам у прилици да дам свој допринос клубу у коме сам поникао и начинио прве фудбалске кораке, рекао је Коцић након преузимања дужности. „ Екипа нам је млада, али сви они који су у њој, прво морају да схвате да је изузетна част и велика одговорност носити дрес Звижда и припадати „Вуковима са Пека“. Предстоји нам велики радо како би Звижд поново заузео место на фудбалској мапи Србије, које му припада, каже Коцић.  

Председник Управног одбора Звижда Перица Михајловић, не крије задовољство због ангажовања Коцића: “Он је, пре свега, велики спортсмен, који живи за фудбал. На крају, о њему најбоље говори његова сјајна спортска биографија и као великог играча и као тренера. Очекујемо, да његов повратак у наше редове значи и повратак клуба прво у сам врх Подунавско-шумадијске зоне, а после и у виши степен такмичења, рекао је Михајловић.