У Пожаревцу је одржан састанак Окружног одбора Социјалистичке партије Србије на којем је о актуелној политичкој ситуацији и предстојећим изборима са представницима градског и општинских одбора из Браничевског округа разговарао потпредседник Главног одбора СПС Бранко Ружић.

Он је овом приликом изразио наду да ће на априлским изборима СПС остварити бољи резултат у односу на претходни пут, истакавши да је Браничевски округ увек био један значајан и драгоцен резервоар гласова Социјалистичке партије Србије.

       Бранко Ружић

 -Очекујем да ћемо направити једну својеврсну генерацијску промену, уз оно што је увек нас красило, а то је спој младости и искуства и мислим да смо на тај начин увек имали једну добитну комбинацију. Предвођени председником Ивицом Дачићем и свиме оним што он чини као министар спољних послова на очувању нашег државног и националног интереса и наравно свих оних који су у руководству СПС-а, уверен сам да ћемо на најбољи начин афирмисати вредносни систем који у себе укључује солидарност,  једнакост и државотворност. Наша партија је увек практично делила судбину народа и све оно што смо чинили, чинили смо управо сходно утемељењу у бирачком телу.

Надам се да ћемо на републичком нивоу са нашим традиционалним партнерима из Јединствене Србије остварити још бољи резултат, да се изборимо да имамо много више народних посланика. Такође, очекујем да ћемо на локалним изборима за један степен више подигнути утемељеност у бирачком телу и сходно томе, руководства на локалу морају максимално да приону на посао, како би на један одговоран начин, без устезања афирмисали оно што је красило СПС свих ових година, рекао је између осталог Ружић.

                                                                                                                                  Д.Д.

Share.

Comments are closed.

Skip to content