СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА УОЧИ ДЕЦЕМБАРСКИХ ИЗБОРА У ГРАДСКОЈ ОПШТИНИ КОСТОЛАЦ

 

 

– Напредњаци Градске општине Костолац и Града Пожаревца једногласно за Ивана Савића

 

Кандидат Српске напредне странке за првог човека Градске општине Костолац на предстојећим децембарским изборима поново ће бити Иван Савић. Њему су једногласно указали поверење напредњаци свих пет месних одбора са територије костолачке Градске општине, а потом и Градски одбор СНС Пожаревац.    

Иначе, Иван Савић је актуелни председник Градске општине Костолац. Ту дужност је преузео крајем 2014. године. У сагледавању његовог досадашњег рада наглашено је да је Градска општина Костолац у последње три године, откако је Савић предводи, доживела значајан преображај.

Указано је на динамичну обнову и изградњу инфраструктуре, уз побољшање и свих других садржаја важних за живот грађана. Ове године је у сарадњи са Владом Србије уложенo око 100 милиона динара у реконструкцију Основне школе „Јован Цвијић“. Поред тога, реновирани су Спортска хала и плато испред ње. Претходних година уложена су значајна средства у уређење плаже у Костолцу. У свакој од сеоских месних заједница очигледно је унапређење услова живота и изградња инфраструктуре. Само у току 2017. године вредност инвестиција износи око 650 милиона динара.

Напредњаци једногласни да Савић буде носилац листе на децембарским изборима у Градској општини Костолац

Изражавајући захвалност на указаном поверењу, Савић је истакао да и у наредном периоду намерава да настави са још квалитетнијим радом. У Костолцу је претходних година урађено много тога, али остаје још доста простора за напредак. Он је истакао и одличну сарадњу са градоначелником Пожаревца Банетом Спасовићем и његовим тимом, а њени резултати су јасно видљиви.

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content