ЗВИЖД – РУДАР 3:1

Фудбалски клуб „Звижд“ успео је у ономе што обично не успева тимовима који испадну из лиге – да на крају првог дела следећег првенства успе да се окити титулом јесењег шампиона. 

Титула је „оверена“ у Крепољину у коме је савладан домаћи „Рудар“ са 3:1. „Вукови са Пека“били су много бољи, играли су таман колико је било потребно за сигурну победу. 

Први погодак постигнут је у 12. минуту. Колески је набацио лопту са леве стране, а Станић је био најбоље постављен и прецизним шутем довео свој тим у вођство. 

Предност је дуплирана у 23. минуту када је Симић био највиши у скоку након убачене лопте и главом, у свом стилу, затресао мрежу. Након тога, домаћи из пенала, у 44. Минуту, смањују резултат, међутим све наде растура им Смиљанић у 58. минуту када на најбољи могући начин користи лопту убачену са десне стране и прослеђује је у мрежу.

Звижд је ову полусезону завршио са (37 освојених бодова – 12 победа, 1 нерешеном утакмицом и 2 пораза, уз гол разлику 34:10).

За „Звижд“ су наступили: Вук Вукојевић (Мл), Срђан Јовановић, Дејан Терзић,  Јован Манојловић, Стефан Симић 23, Вељко Чабрило, Јован Смиљанић 58, Игор Јовановски, Лука Колески, Никола Станић 12, Александар Јовић (Мл), Марко Јанковић, Никола Станојевић.

Извор: еКучево

Share.

Comments are closed.

Skip to content