ШКОЛОВАЊЕ ПОЛАЗНИКА ЗА ТРЕНЕРСКУ УЕФА „Ц“ ЛИЦЕНЦУ ФС БО

У склопу редовних активности тренерске организације ФС Браничевског округа на омасовљавању тренерског кадра, протеклог викенда у сали ресторана „Препород” у Забели завршено је школовање треће генерације полазника за тренерску УЕФА „Ц” лиценцу. Школу су заједно организовали ФС Браничевског округа и ФС Подунавског округа. У септембру 2022. године школу су започела 24 кандидата. Школовање је трајало десет радних дана, а предавања су  држана у оба округа, у Пожаревцу, Великом Градишту, Голупцу, Смедереву и Великој Плани.

Нови тренери са УЕФА „Ц“ лиценцом са члановима комисије

Кандидати су полагали завршни испит пред комисијом Едукативног центра тренера ФСС у саставу Предраг Стојановић и Горан Ћурчић и представника окружних тренерских организација Драган Савић (ФС БО) и Бојан Ђулић (ФС ПО).  Са подручја ФС Браничевског округа школовање је започело 12 кандидата, а завршни испит је положило седам кандидата и стекли звање тренера са УЕФА „Ц” лиценцом и од пролећног дела првенства могу да тренирају клубове окружног степена такмичења и нижих лига, као и клубове лига млађих категорија ФС РЗС. Завршни испит су положили: Миланче Здравковић (Жагубица), Петар Бановић и Петар Јовановић (Пожаревац), Ненад Тодоровић (Мало Црниће), Владан Томић, Горан Младеновић и Станислав Вучић (Велико Градиште).

На полагању завршног испита присуствовали су и Александар Стојадиновић (председник ФС БО), Вукашин Јевремовић (потпредседник ФС БО), Саша Ранковић (председник ОФТ ФС БО) и Бојан Карановић (ген. секретар ФС БО), који су први честитали новим тренерима на успешно завршеном школовању и пожелели им успех у будућем раду као тренери са УЕФА „Ц” лиценцом.

Share.

Comments are closed.

Skip to content