Пред препуним трибинама синоћ је на Стадиону малих спортова у Пожаревцу одржана завршница овогодишњег Седмојулског турнира у футсалу „Пожаревац 2022“. У финалном сусрету између екипа „Синд” Шабац и „Ресторан Извор“ из града домаћина, Шапчани су били бољи остваривши победу од 2:0 и заслужено из руку градоначелника Саше Павловића добили победнички пехар и новчани износ од 600.000 динара. Другопласираној екипи „Ресторан Извор“ пехар и награду од 300.000 динара уручио је председник пожаревачке градске Скупштине Предраг Мијатовић.

Финалној утакмици претходио је меч за треће место у коме су снаге одмерили тимови „Смољинац“ и „Дивис некретнине“. Убедљиву победу однели су Смољинчани којима је  пехар и награду у износу од 100.000 динара уручила некадашња успешна спортисткиња и народна посланица Ана Миљанић.

Прослављени пожаревачки фудбалер и интернационални тренер Горан Туфегџић доделио је овом приликом награде најбољем голману Турнира Стефану Радисављевићу из тима „Ресторан Извор“ Пожаревац, најбољем стрелцу Слободану Јевтићу из екипе „Смољинац“ и најбољем играчу Александру Павловићу из победничког тима „Синд” Шабац.

Организатори традиционалног Седмојулског турнира у футсалу „Пожаревац 2022“ били су Спортски центар Пожаревац, Спортски савез Града Пожаревца, Градски фудбалски савез и КМФ „Пожаревац“ а покровитељ Град Пожаревац.

Share.

Comments are closed.

Skip to content