Шумско газдинство „Северни Кучај“ Кучево, Огранак Јавног предузећа „Србијашуме“, на самом почетку Нове 2022. године, обрадовало је поклонима бројне малишане, од најмлађих вртићког узраста, до школараца, али и оне најстарије мештане сеоских средина на територији општине Кучево којима је помоћ најпотребнија.


Поклони вртићу Лане

Шумско газдинство „Северни Кучај“ улепшало је новогодишње празнике свим малишанима кучевачке Предшколске установе „Лане“ пакетићима који су уз помоћ Деда Мраза достављени у сва три објекта ове Установе, „Сунце“, „Маслачак“ и „Цврчак“.

Тим поводом је уочи Нове године, директор ШГ „Северни Кучај“ Игор Секулић, заједно са председником општине Кучево др Иваном Рајичићем и Деда Мразом, посетио објекат „Сунце“ и уз дарове свима упутио најлепше жеље у Новој години.  


На иницијативу директора ШГ „Северни Кучај“ Игора Секулића, запослени у овом газдинству су првог и другог јануара обишли више претежно руралних насеља кучевачке општине, као што су Турија – Шумеће, Каона, Каменица, Врело, Церовица, Нересница, Буковска Река…, и даривали поклонима децу из социјално угрожених породица и без родитељског старања, као и старија лица која живе сама.

Како наглашава директор Секулић, основна намера је обрадовати најмлађе и помоћи старијима, дати им до знања да нису заборављени. 

У исто време, оваквим друштвено одговорним и људским чином, Шумско газдинство „Северни Кучај“ даје пример и другима, скрећући пажњу на суграђане којима помоћ заједнице много значи.

Иначе, овај је колектив, уочи божићних празника, поклањао и бадњаке и чоколаде. 

Р. Н. 

Share.

Comments are closed.

Skip to content