У недељу је одржана годишња Скупштина пожаревачке Организације спортских риболоваца „Смуђ“ Пожаревац. Присутне чланова, делегате, такмичара и сараднике најпре је поздравио председник Саша Радосављевић, који је подносећи извештај о раду и финансијама, истакао да је „Смуђ“ и ове године пословао позитивно. Он је додао да Клуб дугује велику захвалност граду Пожаревцу, Ани Миљанић члану Градског већа за спорт и туризам, Спортском савезу Пожаревца и председнику Златану Костићу, спонзорима и сарадницима, члановима Управног одбора клуба, тренерима и такмичарима. Говорећи о плановима за текућу годину, Радосављевић је нагласио да ће рад са такмичарима поново бити приоритет и додао да ће ове године почети радови на уређењу једног од два језера која је клуб добио на управљање, а овом приликом чула се и информација да је ССРС донео одлуку да неће финансирати одласке на европска и светска надметања чиме је и учешће „Смуђа“ на планираним такмичењима доведено у питање.

Секретар Лепомир Ђорђевић истакао је да Клуб има разлога за задовољство, нарочито када је реч о такмичарском риболову, јер је у 2018. години лиценцирано чак 17 такмичара док је „Смуђ“ „појачан“ са још четворицом тренера из својих редова. Ђорђевић  је издвојио кадете Стефана Стевановића, Косту Радосављевића, Вукана Милетића и Ђорђа Здравковића, који су на регионалном пловкарошком првенству освојили пето место у екипном пласману као и јуниора Жељка Вуксића, који је успехом на Државном првенству поново изборио место у репрезентацији Србије и понео титулу Спортиста године Спортског савеза Пожаревца и новина „Реч народа“.

Уз бројне сегменте који су током Скупштине презентовани присутнима,  једногласно су усвојени извештаји о раду,  финансијском пословању, као и извештај надзорног одбора, који је поднео председник тог тела Радомир Шојановић.

Заслужним спортистима, члановима, пријатељима и сарадницима уручене су захвалнице.

Share.

Comments are closed.

Skip to content