На данашњем скупштинском заседању одборници су на место вришиоца дужности директора Јавне установе Спортски центар у Пожаревцу реизабрали Томицу Стојановића, док је на чело Апотекарске установе Пожаревац, након разрешења Небојше Јорговановића, постављена Татјана Чинч.

Након једночасовне полемике између опозиције и владајуће већине, овом приликом усвајен је Локални акциони план за унапређење родне равноправности Града Пожаревца за период 2022-2024. године.

Томица Стојановић
Татјана Чинч

Између осталог дате су сагласности на извештаје о раду и пословању установа и фондације за прошлу годину и то: Народног музеја, Народне библиотеке „Илија М. Петровић“, Центра за културу, Градског женског хора „Барили“, Историјског архива, Фондације Миленин дом – Галерије Милене Павловић Барили, Туристичке организације Града Пожаревца, Спортског центра, Апотекарске установе и Центра за социјални рад.

Већином гласова измењен је Статут Јавног комуналног предузећа „Водовод и канализација“ и дата сагласност на Методологију за утврђивање трошкова прикључка на топлификациони систем.

Опширније у наредном броју недељника “Реч народа” у уторак, 10. маја.

Share.

Comments are closed.

Skip to content