Фудбалски клуб „Слога 1945“ из Великог Села такмичи се у лиги ОФС Мало Црниће. У минулој сезони 2018/19. освојено је пето место у конкуренцији шест клубова. „Напредак“ из Топонице је био првак, а испред „Слоге 1945“ су били: Стиг (Црљенац) Јединство (Смољинац) и „БСК 1924“ (Божевац).

    У циљу популаризације фудбала и нове афирмације, руководство клуба из Великог Села на челу са председником Дарком Стевићем и потпредседником Ненадом Тодоровићем и чланови управе Небојша Обрадовић, Данијел Јанковић, Никола Обрадовић и Марко Вучета, иначе житељи овог села имају амбициозан план да „Слога 1945“ крене ка освајању првог места у лиги ОФС Мало Црниће.

    – Наше амбиције су да се у сезони 2019/20. укључимо у борбу за прво место, како би се пласирали у виши ранг такмичења, односно у МФЛ „Млава“ коју води ФС Браничевског округа. Велико Село заслужује да наш   фудбласки клуб са дугом традицијом крене напред. Садашње руководство клуба са мањим променама ради од сезоне 2017/18. и реално би било да после три године искажемо квалитет јер имамо добре услове за рад и такмичење и подршку мештана, а посебно наших славних ветерана, каже секретар и тренер Марко Вучета.

                                                                                                                Р.Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content