ОКРУЖНИ ОДБОР СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ  СРБИЈЕ БРАНИЧЕВСКОГ ОКРУГА

Протекле недеље одржана је седница Окружног одбора СПС Браничевског округа. На седници којој је председавао председник Окружног одбора  Милић Јовановић, разговарало се о активностима  и току припрема за  предстојеће парламентарне и локалне изборе.

Након расправе која је вођена у којој су чешће узели представници свих Организација оцењено је да припреме добро теку и да су  Социјалисти Браничевског округа спремни за предстојеће изборе.

Све општинске и градске организације СПС, добро организоване у  Браничевском округу, Изборним комисијама су на време  предале листе кандидата за  одборнике. Иначе на листама су људи са високо личним и моралним угледом.

                                            Радиша Драгојевић и Милић Јовановић

Како је речено обавеза социјалиста Браничевског округа је утолико већа, имајући у виду да је Браничевски  округ на претходним  изборима за Републички парламент остварио најбољи резултат у Србији.

-На челу са председником Ивицом Дачићем очекујемо добар резултат  на изборима и будемо незаобилазан фактор у  вршењу власти, закључио је председник Јовановић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content