2020-05-28T09:51:04+02:00 28. маја, 2020. 09:51 |

Социјалисти спремни за изборе

ОКРУЖНИ ОДБОР СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ  СРБИЈЕ БРАНИЧЕВСКОГ ОКРУГА

Протекле недеље одржана је седница Окружног одбора СПС Браничевског округа. На седници којој је председавао председник Окружног одбора  Милић Јовановић, разговарало се о активностима  и току припрема за  предстојеће парламентарне и локалне изборе.

Након расправе која је вођена у којој су чешће узели представници свих Организација оцењено је да припреме добро теку и да су  Социјалисти Браничевског округа спремни за предстојеће изборе.

Све општинске и градске организације СПС, добро организоване у  Браничевском округу, Изборним комисијама су на време  предале листе кандидата за  одборнике. Иначе на листама су људи са високо личним и моралним угледом.

                                            Радиша Драгојевић и Милић Јовановић

Како је речено обавеза социјалиста Браничевског округа је утолико већа, имајући у виду да је Браничевски  округ на претходним  изборима за Републички парламент остварио најбољи резултат у Србији.

-На челу са председником Ивицом Дачићем очекујемо добар резултат  на изборима и будемо незаобилазан фактор у  вршењу власти, закључио је председник Јовановић.