2020-05-17T12:41:16+02:00 10. марта, 2020. 11:53 |

Социјалисти у Пожаревцу: Предали изборну листу

Представници Социјалистичке партије Србије у Пожаревцу  предали су листу за локалне изборе. Социјалисти на изборе излазе у коалицији са Јединственом Србијом, а на листи се налази 68 кандидата за одборнике. Носилац листе је председник ГО СПС Пожаревац Слободан Јовић.

Јовић истиче да је испоштована законска одредба и да се на листи налази 40 посто жена, затим велики број образованих младих људи који су се остварили у својим професијама.

– Очекујемо да ће грађани Пожаревца у нама препознати снагу која може и уме да помогне граду како би напредовао привредно и културно. Време које је пред нама искористићемо да се представимо потенцијалним бирачима и  очекујемо успех и добар резултат.  Ми то заслужујемо по квалитету и раду по коме смо  препознатљиви. Наши циљеви су борба за социјалну правду, бесплатно школовање и лечење, што је  у овим временима то крајње неопходно, истакао је Јовић.

На првих пет места на изборној листи, уз Слободана Јовића, налазе и Јована Динић, др Срећко Босић, др Александар Марковић и Снежана Петровић.

 

И.Р.