2018-01-29T13:42:07+01:00 29. јануара, 2018. 12:59 |

У Пожаревцу: Клизалиште од среде

На клизање од среде. Цена клизаљки 100 дин, а улазница кошта 150 динара.

И ове зиме Пожаревљани ће имати прилику да уживају на клизаљкама. Наиме, тренутно се формира ледена плоча, те ће клизалиште које се налази као и претходне две године у скопу Спортског центра, бити највероватније  отворено  у среду.

Првог дана посетиоци ће моћи да клизају бесплатно, а за изнајмљивање клизаљки потребно је понети ђачку књижицу или, уколико је реч о пунолетним особама, личну карту. Изнајмљивање клизаљки коштаће од 1. фебруара 100 динара, док ће улазница на лед бити 150 динара.

Клизаће се у размацима од по сат и по. Почетак сваког блока је парним сатима почев од 10 сати пре подне док ће последњи термин бити 20 часова. Уколико буде интересовања увешће се и ноћно клизање од 22 сата.

Ненад Митић, директор Спортског центра истакао је да је одбијен захтев упућен Градском већу да се одобри куповина клизалишта, јер се оно већ пар година изнајмљује. Ове године цена изнајмљивања клизалишта је 490 хиљада динара, а ледена плоча постојана је до температуре ваздуха од око 13 степени. Власници клизалишта зарађиваће од изнајмљивања клизаљки док ће Спортски центар приходовати од продаје улазница. Митић је додао да се нада да ће у наредном периоду клизалиште бити купљено како би могло да се улаже у њега.