Спортски савез града Пожаревца, предвођен председником Златаном Костићем, позива спортске клубове и организације са допринесу борби против корона вируса:

    З.Костић

                – Суочени са ванредним стањем и ситуацијом у којој се налази цело друштво, сматрамо да би сви клубови, удружења и савези, у оквиру својих могућности и без кршења законске процедуре, а у вези са социјалном одговорношћу сваког појединца, могли да пруже допринос борби против корона вируса на тај начин што ће се чланови Ваших клубова, удружења и савеза пријавити за волонтирање Црвеном крсту Србије преко Спортског Савеза Града Пожаревца.

У том смислу Вас позивамо да се, уколико то буде неопходно, пријавите и узмете учешћа у сваком виду борбе и супростављања пошасти која је захватила наше друштво и цео свет. Молимо да ово не схватите као обавезу већ као апел Спортског Савеза Града Пожаревца.

У нади да ће се ова немила ситуација и ванредно стање у Републици Србији окончати у најкраћем року и са што мање жртава, као и да ћемо се што пре вратити нормалном темпу живота, желимо свако добро Вама и вашим породицама!

Share.

Comments are closed.

Skip to content