2019-07-19T08:28:53+02:00 19. јула, 2019. 08:28 |

Стартовао српсколигаш из Раброва: Влајовић нови шеф струке

Познати пожаревачки фудбалски тренер Владимир Влајовић постављен је за новог шефа струке у српсколигашу РСК из Раброва.

  -На позив директора фирме Брамс Зорана Станковића  и алфе и омеге РСК-а, прихватио сам изазов формирања и вођења екипе. Раброво је здрава фудбалска средина. Реч је о добро организованом клубу што је исказано освајањем првог места у зони Дунав, каже Влајовић.

 Српсколигашки караван има 18 клубова, самим тим је лига дуга и напорна.

-Зато желимо да направимо један искорак напред и даље и да клуб у квалитетном смислу подигнемо на српсколигашки ниво. Да не играмо само једно лето у овом рангу. Циљ је да у јесењем делу успоставимо систем рада и игре по чему ће РСК бити препознатљив на српсколигашким теренима „запада.“

 Нови стучни штаб је почео са радом 14. јула.

 -У стручном штабу је и један од врло добрих кондиционих тренера  Милош Јевтић. Стратовали смо у недељу са прозивком и првим тренингом од 17 сати. Радићемо свакодевно. Селектирање је још у току. Махом се базирамо на млађе фудбалере из нашег окружења. РСК  ће бити фудбалска фабрика у правом смислу те речи.

Појачања пристижу, а вратио се и Саша Ранковић који је прошле сезоне као тренер увео РСК у Српску лигу.

-За сада су дошли везни играчи  Милан  Живадиновић и Јован Младеновић из пожаревачког Младог радника 1926. Саша Ранковић се на моје велико задовољство вратио на терен као искусан играч, голгетер и вођа навале. Биће ми продужена рука и велика помоћ, посебно младим играчима, каже Влајовић.

Владимир Влајовић је радио у Емиратима две године и три године у Саудијској Арабији где је био технички директор Реал Мадрид академије. Иначе, у Пожаревцу је директор школе фудбала ФК „Пресинг“.                                                                                           

                                                                       Р.Сандић