Завршено је Стонотениско Првенство прве зонске лиге Центар. Клуб из Братинца, на опште изненађење стонотениске јавности, освојио је прво место на овом такмичењу. Од првог до последњег кола „Млава“ је била на челу табеле, а пласман у виши ранг обезбеђен је пет кола пре краја првенствене трке. У последњем колу, у мечу са екипом „Синђелић“ из Београда решено је питање првака Лиге и „Млава“ је заслужено понела победнички пехар. Екипа је наступила у саставу: Предраг Ресавац, Срђан Радосављевић, Петар Благојевић, Бојан Костић, Милош Митић  и Добри Ивановић. 

       На свечаности коју је за чланове екипе поводом освајања првог места уприличила Месна заједница Братинац речено је да су стонотенисери понос свога села. Од 2019. до сада напредовали су за три ранга такмичења. Овакви успеси клуба препознати су тако да већ неколико година ради и омладински погон са десетак играча који свакодневно вредно тренирају. 

       Успеси ових спортиста резултат  су напорног рада клуба и подршке локалне самоуправе која обезбеђује средства за рад и функционисање Клуба. 

       Свечаности поводом освајања првог места присуствовали су и представници локалне самоуправе, члан Градског већа за спорт  Милан Јовић и председник Спортског савеза Града Пожаревца Златан Костић који су изразили задовољство резултатима Клуба и радом пионирске школе. 

Share.
Leave A Reply

Skip to content