Verovatno ste već videli da razne platforme za onlajn igre i klađenje nude promocije, ali malo je onih kao što je Super Bet koji nude Bonuse dobrodošlice kojima je naprosto teško odoleti! Mi smo tu zbog vas, pa smo i zbog toga odlučili da vam ponudimo nešto što će biti zaista neponovljivo, i do sada neviđeno, a sve kako biste se još više i uspešnije igrali sa nama. 

Bonuse dobrodošlice nudimo svim novim igračima, i oni predstavljaju naš poklon svima vama koji ćete se prvi put registrovati na sajtu Super bet. Želimo da vam pokažemo da ste nam svi podjednako dragi, i da vam omogućimo da vaše iskustvo u klađenju ili igranju slot igara bude na najvišem mogućem nivou jer je to ono čemu svaki dan težimo, i na čemu svaki dan marljivo radimo.

Ono što ti nudimo kada se prvi put registruješ na našoj platformi je bonus za sportsko klađenje koji može ići i do neverovatnih 10.000,00 dinara, a zajedno sa njim ćeš dobiti i 150 Free Spinova Amusnet igre 40 Super Hot. A do njega možeš da dođeš vrlo lako! Prihvati uslove ovog bonusa kada prvi put pristupiš nalogu, a zajedno sa njim i Opšte uslove i odredbe, i tvoja avantura sa nama može da počne!

Kako bi pokrenuo mogućnost da ostvariš ovaj Bonus, potrebno je da uplatiš prvi depozit u narednih 14 dana, a on bi trebalo da bude veći od 500 dinara, i tvoj Bonus dobrodošlice će biti aktiviran. Kada je u pitanju sportsko klađenje, njegov iznos će zavisiti od tvog prvog depozita jer Bonus iznosi 50% od tog iznosa. To znači da možeš da biraš iznos svog Bonusa, a on će biti veći ukoliko se i ti odlučiš da uložiš više sredstava u svoj prvi depozit. A samo je potrebno još da upamtiš da ćeš nakon prvog depozita imati 30 dana da ispuniš uslove za ovaj Bonus. 

Da bi svoj bonus pretvorio u stvarni novac, potrebno je da odigraš 10 puta početni iznos primljenog bonusa! Jedino je još bitno da kvota na utakmicama ne bude ispod 1.4, i već si na putu da u potpunosti iskoristiš Bonus koji ti nudimo! Kada ovi uslovi budu ispunjeni, mi ćemo ti automatski pretvoriti Bonus u stvarni novac. Sada si samo ti na redu – izaberi neki od ponuđenih parova iz naše bogate sportske ili live sekcije, dobro ih prouči i odigraj ono što smatraš da će ti doneti dobitak, te očekuj svoj zasluženi Bonus. 

Kako bi u trenucima predaha i razmišljanja o budućim kombinacijama malo i odmorio od raznih sportskih utakmica, mi smo ti pripremili dodatni bonus od 150 Free Spinova igre 40 Super Hot koja je trenutno jedna od najpopularnijih slot igara. On će se naći na tvom nalogu odmah nakon što uplatiš prvi depozit u vrednosti većoj od 500,00 dinara. Nakon toga je dovoljno da odeš na 40 Super Hot igru, i zabava može da počne!

Slobodno se igraj sa nama jer igra je ta koja pokreće sve!

Share.

Comments are closed.

Skip to content