2018-04-18T11:51:22+02:00 18. априла, 2018. 11:51 |

Сутра отварање STOP SHOP-а у Пожаревцу

БАЈАГА И ИНСТРУКТОРИ – ЗВЕЗДЕ ОТВАРАЊА STOP SHOP-A У ПОЖАРЕВЦУ

Пети STOP SHOP ритејл парк у Србији биће отворен у Пожаревцу, 19. априла. Отварање ће водити популарни комичар, фронтмен бенда и радио водитељ Инспектор Блажа и позната телевизијска водитељка Марија Килибарда. Сви посетиоци ће имати прилику да уживају у фантастичном целодневном програму, специјалним попустима, изненађењима и интересантним активацијама.

На церемонији отварања, музичари и културно-уметничке групе забављаће своје суграђане специјалним програмом који су припремили за ову прилику. Током дана, „Lexington Bend”, популарни поп састав, загрејаће атмосферу својим добро познатим хитовима. У оквиру активације Освоји STOP SHOP стену заинтересовани авантуристи ће током целог дана имати шансу да се опробају у спортском пењању и дохвате STOP SHOP лого на вештачкој стени високој чак осам метара. Такође, посетиоци ће уживати у наступима DJ-а и виолине и дружити се са многобројним забављачима.

Пре самог отварања, STOP SHOP је припремио Facebook и Инстаграм активације које трају од 2. до 16. априла. Аутори најзанимљивих фотографија са STOP SHOP интерактивним кесама на поклон ће добити ваучере за породичну куповину у вредности од 10.000 динара, а у шопинг ће их водити Инспектор Блажа.

IMMOFINANZ је водећа компанија која се бави инвестирањем и развојем у области некретнина чије су активности фокусиране првенствено на малопродајне и канцеларијске сегменте седам главних регионалних тржишта Европе: Аустрији, Немачкој, Чешкој, Словачкој, Мађарској, Румунији и Пољској. Основна делатност обухвата управљање и развој некретнина, на челу са брендовима STOP SHOP (ритејл), VIVO! (ритејл) i myhive (канцеларијски простор) који потврђују квалитет и добру услугу. Компанија поседује портфолио некретнина у вредности од готово 4.2 милијарде евра, који обухвата више од 230 објеката. IMMOFINANZ се налази на берзама у Бечу (водећи ATX индекс) и Варшави. За више информација посетите интернет вебсајт: http://www.immofinanz.com

Звезде вечери биће Бајага и Инструктори – један од најпознатијих рок бендова у Србији и бившој Југославији. Бенд, иза кога је богата дискографија и много хитова који су их поставили на врх бивше југословенске рок сцене, раме уз раме са другим популарним бендовима, забављаће посетиоце у завршном делу програма.

Ритејл ланац STOP SHOP је бренд компаније IMMOFINANZ у Централној и Источној Европи. IMMOFINANZ, аустријска компанија која се бави инвестирањем и развојем у области некретнина, континуирано ради на ширењу овог успешног ритејл ланца. STOP SHOP у Пожаревцу је пети у Србији.