2019-09-16T11:59:28+02:00 16. септембра, 2019. 11:59 |

СУВИ ДО: Припрема за централну прославу Дана општине

Поштујући договор равномерног развоја свих насеља у општини, руководство Општине Жагубица настојало је да током овогодишње грађевинске сезоне уради што више на изградњи инфраструктуре у што већем броју села. У Сувом Долу су се инвестицијама посветили из још једног разлога, они ће овог септембра бити домаћини учесника централне прославе Дана општине и жеља им је да бројне госте дочекају што боље.

-Радили смо овога лета на санирању ударних рупа на путевима, на комплетној  реконструкцији Дома културе и на уређењу самог центра села. За неколико дана почињу и радови на санирању брдских и атарских путева. Припремамо се за прославу Дана општине до када све мора да буде завршено. Када је Дом културе у питању можемо рећи да је претрпео комплетну реконструкцију почев од подова преко крова и спољне фасаде до замене столарије и електро инсталација, каже Миле Перић, заменик председника Скупштине општине Жагубица.

После отклањања оштећења на коловозима саниран је пут према Жагубици. Уређује се и фарба ограда на терену за мале спортове, чисте школска дворишта, околина амбуланте, сређују брдски путеви…