У ПОЖАРЕВЦУ ОДРЖАНО ДРУГО КОЛО ФУДОКАН ЛИГЕ ШАМПИОНА СРБИЈЕ

Организатор такмичења одржаног у Спортском центру Пожаревац у недељу, 14. маја био је Фудокан савез Србије, а технички организатор Карате клуб „Камиказе“ из Пожаревца.

    На овом такмичењу учествовало је 180 такмичара из 11 клубова. Такмичење је протекло у фер и пријатељском надметању, без иједне повреде такмичара.

    Карате клуба „Камиказе“ из Пожаревца освојили су 9 медаља и то 4 златне, 1 сребрну и 4 бронзане медаље.

    Златне медаље за пожаревачки клуб освојили су: екипа у којој су наступали Анастасија Живић и Лука Живић у категорији старијих пионира –  дисциплина ЕМБУ, Урош Ђорђевић у категорији млађих полетараца – дисциплина борбе појединачно, Лука Живић у категорији млађих пионира – дисциплина борбе појединачно и Данило Јовановић у категорији пионира – дисциплина кате појединачно.

    Сребрну медаљу добио је Урош Ђорђевић у категорији млађих полетараца – дисциплина кате појединачно. Бронзане медаље припале су: Урошу Ђорђевић у категорији млађих полетараца – у дисциплинама Кихон кумите и Кихон ипон кумите, Рељи Стојковићу у категорији млађих пионира – дисциплина борбе појединачно и Луки Живићу у категорији старијих пионира – дисциплина Кихон кумите.

    Резултати постигнути на овом такмичењу, као и остварени резултати на Првом колу Фудокан лиге, узеће се у обзир приликом селекције потенцијалних кандидата за избор репрезентативаца Фудокан савеза Србије у 2023. години.

                                                                                                                                   С.С

                                                                                         Фото: Карате клуб Камиказе

Share.

Comments are closed.

Skip to content