2017-08-17T19:07:52+02:00 17. августа, 2017. 19:07 |

ТEНИСКИ КЛУБ „ПОЖАРЕВАЦ“ : Још један успешан „Бамби КУП“

teniski terenНа теренима Тениског клуба „Пожаревац“  одржан је турнир за дечаке и девојчице узраста до 14 година најјаче – 1. категорије. Млада Јована Грујић (2006), која је поникла у Тениском клубу „Пожаревац“, а сада се такмичи и тренира у тениској академији „Милаш“ пружила је изванредне партије и успела је, иако млађа 2-3 године од већине такмичарки, да дође до финала овог престижног турнира.

У финалу је виђена изванредна борба, али је ипак победила старија такмичарка Анамарија Ковачевић из Београда, резултатом 6:2, 6:3.

Такмичари ТК „Пожаревац“ који су учествовали на турниру и стекли важна искуства за даље такмичење су:Андрија Миловановић, код девојчица и Петар Стојадиновић и Марко Балић, код дечака.Занимљиво је напоменути да је турнир у правом смислу речи био међународни, јер је на њему учествовало пет такмичара из Кине и по један такмичар из Шпаније и Македоније.

Такмичења су протекла у фер и спортској атмосфери. Временски услови били су прилично екстремни (температура од 38-40 степени), али није било повреда ни здравствених проблема такмичара и такмичарки.