У Кикинди је одржан први припремни камп за музичко такмичење „Ритам Европе“. Општину Кучево представљале су младе и талентоване Ксенија Ракић, Валентина Станисављевић, Емилија Ћуриловић и Наташа Никић. Екипа је током кампа  презентовале свој изванредни таленат за играње и певање и нема сумње да ће на следећим камповима свој сценски перформанс још више унапредити.

Подршку током боравка у Кикинди такмичаркама из Кучева пружила је чланица Општинског већа Санела Анкић:

   -Не постоји бољи начин да промовишемо нашу општину од представљања талентоване деце на великим такмичењима које прати бројна публика широм земље. Драго ми је што је општина препознала значај овог програма и омогућила средства за учешће нашим представницама. Подршка локалне самоуправе много значи и осим што ће девојчице имати прилику да развијају своје таленте, „Ритам Европе” ће им пружити могућност да стекну потребно самопоуздање, прилику да раде са врхунским стручњацима и тимом али и лепе успомене које ће, сигурна сам, дуго памтити, истакла је Санела Анкић.

        „Ритам Европе“ је највеће дечје музичко такмичење са традицијом дужом од 12 година. Подржано је од стране амбасадора земаља Европе, Израела и Аустралије. Процес припреме деце за телевизијски пренос траје девет месеци у току којих се деца обучавају са телевизијским тимовима „Ритма Европе“.

Share.
Leave A Reply

Skip to content