Туристичка организација Општине Мало Црниће представила се на Сајму туризма у Београду. Штанд ТО мало Црниће био је изузетно посећен, а стиче се утисак  да су посећеност и интересовање посетилаца из године у годину све веће. Мало Црниће поседује управо оно што највише недостаје савременом човеку, мир, боравак у природи, здрава храна и могућност активног провођења слободног времена у природном окружењу. Предност Малог Црнића је, кажу у Туристичкој организацији ове општине, близина Београда и добра саобраћајна повезаност, а такође и централна позиционираност у браничевском округу која омогућава свим посетиоцима да осим обиласка понуде црнићке општине, посете и туристичке атракције суседних општина.

-Кроз промотивни материјал у викенд предлогу нудимо обилазак културно-историјских споменика, комплекса Заова, упознајемо посетиоце са спортско- рекреативним могућностима, те туристи могу да уживају на наша два језера, три базена, маркираној планинарској стази која пролази поред културно-историјских споменика и у прелепим излетиштима, рекла је директорка ТО Мало Црниће Јасна Јовић.

Више од тридесет манифестација одржава се на територији Општине Мало Црниће, а представљене су у календару догађаја.

Кроз манифестацију „Ходањем до здравља“ циљ нам је упознавање деце са историјом нашег краја, а издвојила бих и Фестивал драмских аматера села Србије који датира од 1972. године и Стишко посело, етно манифестацију која је најпосећенија и којој се сви посетиоци поново враћају због позитивних утисака које носе са претходних година и лепог дружења, каже Јовић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content