И Кучево у борби против наркоманије у школама

       Тим едукатора за спровођење програма превенције злоупотребе дрога у школама на територији Браничевског округа организује током октобра трибине на којима се, у складу са одлуком Владе Републике Србије, наставници и родитељи упознају са ефикасним мерама на спречавању и препознавању проблема изазваних злоупотребом психоактивних супстанци.

      Трибине су већ одржане у школама на подручју Малог Црнића: у „Моша Пијаде“ у Малом Црнићу, „Ђура Јакшић“ Топоница, „Дража Марковић“ Смољинац и „Милисав Николић“ Божевац. У Кучеву су трибине одржане  у основним школама „Угрин Бранковић“, Кучево, „Милутин Миланковић“ Раброво, „Слободан Јовановић“ Волуја, „Вељко Дугошевић“, Турија, Економско-трговинској и машинској школи Кучево, као и  у школама на подручју голубачке општине  „Бранко Радичевић“ у Голупцу и „Вељко Дугошевић“ у Браничеву.

        Последње трибине у овом месецу планиране су у школама на подручју Општине Жагубица. Одржаће се 25. октобра у основним школама „Моша Пијаде“ Жагубица, „Јован Шербановић“ Лазница, Средњој техничкој школи у Жагубици и у школи „Јован Шербановић“, Крепољин.

Share.

Comments are closed.

Skip to content