2019-10-31T08:58:29+01:00 31. октобра, 2019. 08:58 |

Туристичка организација Градиштa на сајму у Бечу

На сајму за сениоре у Бечу, у хали централног сајма Messe Wien, у сарадњи са туристичком агенцијом Pincum, Туристичка организација општине Велико Градиште представила је своју богату понуду.

На штанду се презентовао каталог агенције са туристичком рутом источне Србије која траје недељу дана и која се већ годину дана реализује кроз долазак Аустријских држављана у сталним турама од маја до октобра. Почетна тачка свих обилазака је Сребрно језеро, где је понуђен смештај у луксузном апартманском смештају. Обиласци укључују Рамску и Голубачку тврђаву, манастире Нимник и Тумане, археолошка налазишта Виминацијум и Лепенски Вир као и градове Београд, Вршац, Пожаревац и Велико Градиште.

 Туристичка организација знатижељним посетиоцима је кроз каталог и филм, презентовала богату туристичку понуду која укључује добру инфраструктурну опремљеност, смештајне капацитете, спортске терене, плаже, аква парк, туристичке бродове, ресторане, културно историјске споменике и верске објекте – Рамску тврђаву и манастир Нимник, Народни музеј у Великом Градишту, задужбину Пигозу и сликовите зграде на Житном тргу, градски парк, европске бициклистичке стазе, европску магистралу – Дунав, пољопривредна газдинства, као и најлепше манифестације у општини Велико Градиште.

 Источна Србија је нова туристичка понуда на тржишту Аустрије, а агенција склапа предуговоре са великим бројем заинтересованих посетиоца.