Осим на  сајмовима туризма у Београду и Берлину  Туристичка организација Голубац  промовисала је своју туристичку понуду и на  Међународном сајму туризма у Бањалуци. На дан отварања, штанд Туристичке организације Голубац посетили су  градоначелник Бањалуке  Драшко Станивуковић,  министар за Евроинтеграције Републике Српске Златан Клокић и генерални конзул Републике Србије у Бањалуци Милош Вујић.

Током три дана трајања сајма  своје туристичке потенцијале и садржаје представило је 110 директних излагача из Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Србије, Црне Горе, Грчке и Турске 

          -Туристичка организација општине Голубац   на најбољи могући начин  представила је туристичку понуду локалитета и категорисаних смештајних капацитета на територији наше Општине. Из прве руке могли су сазнати који су новитети унашој  туристичкој понуди, шта посетиоци могу да очекују на дестинацијама које планирају да посете, какве су цене у хотелима, ресторанима, али и да пробају разноврсне специјалитете. Највише  интересовања изазвали су Голубачка тврђава и манастир Тумане, кажу у Туристичкој организацији Голубац .

                                                                                                                     Љ.Настасијевић 

Share.

Comments are closed.

Skip to content