-Новим ценама Аrriva Litas жели да изађе у сусрет путницима који свакодневно користе услуге компаније

Arriva Litas ће од 1. септембра својим путницима понудити ниже цене карата на релацији Пожаревац – Костолац – Пожаревац од чак 40 одсто, а после појефтињења повратна карта у оба смера износиће 200 динара. Компанија је одлуку о снижењу карата донела након спроведеног истраживања тржишта, чиме је желела да изађе у сусрет својим корисницима који се сваког дана возе на једној од најфреквентнијих релација у браничевском округу и на којој се одржава 30 полазака дневно.

Додатно, у понуди компаније од 1. септембра биће и 50 одсто ниже цене карата за поласке ка Пругову, Лучици и Пољани, које су такође веома фреквентне релације, а попуст важи и за супротан смер. На овај начин, Arriva жели да подстакне коришћење градског превоза како би се смањио број возила у саобраћају, и тиме допринело смањењу загађења и очувању животне средине.

Захваљујући новој понуди, они који се од септембра буду возили на овим релацијама компаније Arriva Litas уживаће у удобном путовању по веома повољним ценама.

Више информација о поласцима, погодностима и попустима може се пронаћи на сајту www.arriva.rs или путем мејла на info@arriva.rs, као и на бесплатан број телефона Инфо центра Аrrive 0800 101 012 за позиве из мобилне и фиксне телефоније.

Share.

Comments are closed.

Skip to content