2018-08-29T11:45:52+02:00 29. августа, 2018. 11:45 |

У БРАТИНЦУ ОДИГРАНА ФИНАЛНА УТАКМИЦА „КУП МЛАВЕ 2018“

Братинац Стадион Млаве. Гледалаца: 200. Судија: Ненад Љубисављевић (Пожаревац). Стрелци: Марјановић у 30, 86. и 90. за  „Млаву“, а Ђаловић  у 55.  минуту из једанаестерца за „Напредак“.

        „МЛАВА“: Стојановић, Стојићевић, Недељковић, Перић, Миловановић, М. Марјановић, Жабарац, Мањић, Станковић, А.Марјановић, Пантић (Стевић).

         „НАПРЕДАК“: Перић, Девић, Јовић, Ивошевић, Николић (Раичевић), Ремовић, Михајловић, Ђаловић, Милосавац (,Павловић ), Петковић, Момчиловић,.

          Финалном утакмицом између Млаве (Братинац) и Напретка (Бубушинац) окончан је „КУП Млава 2018“ на коме су учествовала четири клуба: „Млава“ (Братинац), „Напредак“ (Бубушинац), „Јединство“ (Љубиње) и „Стиг“ (Берање).

           Марјановић је био троструки стрелац и најзаслужнији је за освајање првог места и прелазног пехара који је добила „Млава“. Први гол је постигао лепим волејом. Затим је дошло изједначење. Никола Ремовић је у јасној ситуацији за постизање гола срушен у шеснаестерцу домаћина. Судија Љубисављевић је енергично показао на белу тачку. Сигуран егзекутор са креча био је Божидар Ђаловић. Када се очекивало да ће пенали одлучити победника, опет је на сцену ступио Марјановић. Дао је свој други гол у 86, а у самом финишу сусрета у 90. минуту постиже трећи погодак за коначан резултат 3:1.

                                                                                                                     Р.Сандић