2020-08-21T09:20:31+02:00 21. августа, 2020. 09:20 |

У Бубушинцу спремни за старт

Импресивне игре у минулој сезони остварио је ФК „Напредак“ и без пораза, са само једним ремијем и високом реализацијом шутева, уз гол разлику 28:4, освојио прво место у ГФЛ „Млава“. Као првак директно је постао члан МФЛ „Дунав“ у којој играју клубови (16) са територије општина Голубац, Велико Градиште, Кучево и града Пожаревца.

-Поред спортских остварени су и добри резултати везани на плану  инфраструктурих улагања. Захваљујући помоћи коју су нам пружили МЗ Бубушинац, Град Пожаревац, ГФС Пожаревац, ЕПС, ПРИМ, Venetian fashion (Бубушинац), „Велимировић Транс“, Плама Стил, Изолатор, Минел еним, СТР Калчић, Инон, али и бивши и садашњи фудбалери као и пријатељи клуба, урађено је много. Ископан је бунар, постављен систем за наводњавање и заштитне мреже иза голова. Набављена је тракторска косилица, комплетно реновирана свлачионица са купатилима… Наредне године требало би да изградима трибине зашта већ постоји пројекат, каже Владимир Јовић, фудбалски радник у ФК Напретку и ГФС Пожаревац.

Амбиције Управе клуба у новој сезони и у вишем рангу су наставак остваривања добрих  резултата и позиције стабиланог члана МФЛ „Дунав“. Председник Клуба је Радиша Филиповић, секретар Златан Милошевић, а чланови Дејан Јанковић и Дејан Девић.Тренер је Владан Јовић, а директор стадиона Мирољуб Јанковић. 

                                                                                                                                      Р. Сандић