2020-02-19T18:42:15+01:00 19. фебруара, 2020. 13:35 |

У Буковској крај Кучева: Поново ради амбуланта

Oд прошле недеље, у Буковској, становници поново могу на преглед код лекара. Врата здравствене амбуланте, која је некада овде радила, поново су, на иницијативу председника Општине Владимира Стојановића, широм отворена не само за мештане Буковске већ и околине – Церемошње, Равништа, Плавчева…Колико је то велика ствар за овај крај најбоље сведочи велики број присутних на свечаности отварања.

Начелник одељења Опште праксе Дома здравља у Кучеву,  др Иван Рајчић рекао је овом приликом да ће у прво време амбуланта радити четвртком од 11:00 – 14:00 часова и да ће пацијенти моћи да користе све здравствене услуге као у Дому здравља, а то значи да се прегледају, добијају електронске рецепте, превијају… Уколико се укаже потреба, радно време амбуланте коригован на више радних дана у недељи.

На отварању амбуланте, поред великог броја мештана присуствовали су заменик председника Општине Небојша Митровић, председник НСВ Новица Јаношевић, председник МЗ Буковска Дарко Предић и члан Савета Месне заједнице Славиша Љубомировић.