2020-04-17T13:01:35+02:00 16. априла, 2020. 10:23 |

У функцији сајт „lokalnipazar.rs“

Тим Регионалне агенције „Браничево – Подунавље“, маркетиншке агенције „Posh“, НВО „Pro.tok21“ и сарадника из градова и општина региона „Браничево – Подунавље“, протеклих је дана интезивно радио на изради промотивног видеа „Локални Пазар – Све се враћа што се плаћа“ и припреми промотивне кампање, анимирању локалних произвођача хране и пића и прикупљању података о њиховим понудама, комуникацији са потенцијалним партнерима и медијима. 

Један од кључних резултата рада јесте интернет портал www.lokalnipazar.rs, који је у функцији и представља понуду првих 100 произвођача и више од 400 производа из нашег краја! 

„Поред сјајних иницијатива различитих локалних он-лајн пијаца и националне е-пијаце, верујемо да ће и портал „Локални Пазар“ бити од користи и купцима и произвођачима нашег региона у тренутној ситуацији, а посебно у наредном периоду опоравка! Зато Вас позивамо да се информишете о новостима на Локалном Пазару, на друштвеним мрежама Facebook и Instagram и из удобности вашег дома поручите домаће, свеже и здраве намирнице за трпезу, цвеће и расад за башту и друге квалитетне производе код наших комшија на Локалном Пазару“, наводе носиоци овог пројекта и поручују:

„Kупујмо локално, подржимо једни друге, оснажимо нашу заједницу!“

Једноставна куповина

Портал www.lokalnipazar.rs изузетно је једноставан за коришћење путем рачунара или мобилног телефона. 

Омогућено је лако претраживање конкретног жељеног производа или произвођача, као и укупне понуде у најближем окружењу, а уз резултате ће такође добити и контакт податке произвођача како би могли да договоре куповину и преузимање жељених производа.

Путем бесплатног оглашавања на Порталу и промоције, произвођачи имају могућност да представе своје производе суграђанима. 

Пријава на Портал је једноставна и траје свега пар минута: попуњавањем Пријавнице доступне и на Порталу или телефонским позивом особи која је у локалној самоуправи задужена за пољопривреду и на располагању је за помоћ. 

Р. Н. 

Kупујмо локално, подржимо једни друге, оснажимо нашу заједницу!