2021-03-05T14:56:02+01:00 6. марта, 2021. 13:50 |

У Градској општини Костолац: Санација ударних рупа

На територији Градске општине Костолац радило се на санирању ударних рупа у селу Петка и у приградским насељима Колиште, Канал и Дидино село.   

У Петки је у оквиру зимског одржавања путне инфраструктуре, у другој половини фебруара, започета санација, односно, попуњавање ризлом ударних рупа у улицама Маршала Тита, Лењиновој, Косте Нађа, Љубомира Станковића и Војислава Стевића.

Радови теку и у костолачким насељима Колиште, Канал и Дидино село. У Колишту се санирају рупе у Колубарској, Краља Петра, Меше Селимовића, Хајдук Вељковој, Алексе Шантића и Радоја Домановића. У насељу Канал се ради у улицама Војводе Степе, Миленка Стојковића, Михајла Пупина, Краља Милутина, Васе Пелагића, Базенској, Ђорђа Вајферта и Иве Андрића. У Дидином селу се радови изводе у Косанчићевој улици, Павла Вуисића, Бате Живоjиновића, Станоја Главаша, Колубарској и Хајдук Вељковој улици. Ударне рупе су насуте и на путу до викенд насеља на Дунаву и викенд насељима Плажа и Јагодица.

Председник Крстаноски наводи да се уређење путне инфраструктуре на подручју Градске општине Костолац, у оквиру сезоне зимског одржавања, спроводи према унапред утврђеном плану и динамици. Наглашава и да је извођење ових радова привремено решење, док се не стекну услови за комплетну реконструкцију  улица.

 

А. М.

Фото: ГО Костолац