Због великог интересовања за филм „Лето када сам научила да летим”, за уторак, 15. март, у костолачком Дому културе, заказане су две пројекције овог филма, у 18 и 20 часова, уз поштовање епидемиолошких мера. Цена улазнице је 350 динара.

У главним улогама: Kлара Хрвановић, Олга Одановић, Сњежана Синовчић, Жарко Лаушевић. Режија: Радивоје Андрић. Сценарио: Љубица Луковић, по роману Јасминке Петровић. Филм траје 87 минута

Дванаестогодишња Софија (Клара Хрвановић) машта о камповању са екипом и свом првом пољупцу. Ипак, приморана је да летовање проведе у трошној породичној кући на Хвару, са својом помало напорном баком Маријом (Олга Одановић) и луцкастом баба-тетком Луце (Сњежана Синовчић).

Без друштва, домета и интернета, Софијин живот на Хвару је пакао, али монотонију убрзо прекида необично понашање баке Марије. Софија наслућује да је у питању некаква тајна романса, али велика истрага бабиног љубавног живота заправо резултира открићем дуго чуване породичне тајне.

Са новим пријатељствима, симпатијама и авантуром, Софија добија своје летовање из снова, али и много више него што је могла да измашта.

Трејлер погледајте на линку: https://www.youtube.com/watch?v=aEKWY0lorpo

Share.

Comments are closed.

Skip to content