У Костолцу је завршено комплетно реновирање два дечија игралишта, у Улици Николе Тесле и у Стевана Немање, за која је Градска општина Костолац издвојила 8,5 милиона динара.

Новом простору за игру и забаву највише се радују намлађи, који су одмах по окончању радова појурили не би ли се опробали на комплетно новим справама и реквизитима, постављеним на тартан подлози, у складу са Правилником о безбедности дечијих игралишта.

 Ове године је од планирана четири игралишта, напре завршено у Улици Николе Тесле, на површини од 90 квадратних метара, за чије је уређење Градска општина Костолац издвојила 2,9 милион динара.

Иначе, то је друго игралиште такве врсте у Костолцу, након великог игралишта постављеног на простору Спортско – рекреативног центра, односно, костолачке плаже „Топољар“.

Протеклих дана су финализовани и радови на игралишту у Улици Стевана Немање, где је површина игралишта 250 квадратних метара, а укупна вредност 5,6 милиона динара.

Како најављује председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски, у наредном периоду, најмлађе очекују још два дечија игралишта са савременим реквизитима.

У УЛИЦИ СТЕВАНА НЕМАЊЕ

 

У УЛИЦИ НИКОЛЕ ТЕСЛЕ

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content