Трибина “Пут до успеха”, у организацији костолачког Удружења грађана “Психолошки центар”, биће одржана вечерас, 20. јануара, у позоришној сали костолачког Дома културе, од 13 сати. 
Трибина је намењена едуковању младих о особинама и поступцима које их воде ка успеху у професионалном и личном животу. Млади се упознају са разлозима правилног избора вршњачких узора и о начинима на које ови узори утичу на обликовање мисли, осећања и поступака. Кроз представљање различих, узрасно примерених животних ситуација и искустава, млади се упознају са особинама и навикама које имају њихови изузетно успешни вршњаци. Између осталог, сазнају на који начин се негују личне снаге, развија проактиван животни став, осмишљавају добре животне визије и истрајност у њиховом остваривању, као и принципи ефикасног организовања времена. Како су за прави успех и задовољство собом неопходни и добри односи са другима, млади се упознају са важношћу и принципима умећа слушања као и креативне сарадње са другима.
Презентација је намењена ученицима 7. и 8. разреда основне школе као и средњошколцима. Приказује је Оливера Хајровић, специјалиста медицинске психологије и руководилац Удружења грађана „Психолошки центар“ Костолац.
Share.

Comments are closed.

Skip to content