2019-10-18T14:35:34+02:00 18. октобра, 2019. 14:33 |

У Кучеву нова експозитура Банке Поштанска штедионица

У центру Кучева отворена је експозитура Банке Поштанска штедионица а.д, која је сада још ближа и доступнија грађанима овог краја.

Тим поводом су пред новим просторијама ове највеће домаће банке, која је у потпуном државном власништву, председник  председник Општине Кучево Владимир Стојановић и председник Националног савета Влаха Новица Јаношевић симболичим пресецањем врпце озваничили почетак рада 182. експозитуре банке Поштанска штедионица.

Председник Регионалног центра Банке Поштанска штедионица захвалио се бројним грађанима и представницима локалне самоуправе.

 

 

Председник кучевачке општине је обраћање започео препознатљивим слоганом „Успех је наш избор“, и наставио:

– Мислим да смо изабрали праву банку за нашу општину. Препознали смо њихове квалитете. Локална самоуправа је издвојила део средстава. Имали смо изузетну сарадњу са представницима Банке Поштанска штедионица и поносно дочекали овај дан. Посебно је значајно то што грађани који имају рачуне у Банци Поштанска штедионица више неће морати да иду ван Кучева, истакао је Стојановић и захвалио се мр Бојану Кекићу што је препознао ову општину као право место за нову експозитуру.

 

 

 

Председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица мр Бојан Кекић је указао на то да је ово 182. експозитура у мрежи Банке Поштанска штедионица и значајан пословни успех, и додао:

– Ово је за мене посебан пословни успех, али и емотивни тренутак. Овде сам међу земљацима, с обзиром на то да сам пореклом из Жагубице. И драго ми је да тај тренутак делим са грађанима, председником општине Владимиром Стојановићем и председником Националног савета Влаха Новицом Јаношевићем. Браничевски округ овим добија још једну добру и сигурну домаћу банку.

ДЕТАЉНИЈЕ У НОВИНАМА „РЕЧ НАРОДА“, У УТОРАК, 22. ОКТОБРА.