2020-02-20T10:06:28+01:00 20. фебруара, 2020. 10:06 |

У КУЧЕВУ: Промоција нових стипендиста

Уручењем 28 уговора новим стипендистима, укупан број оних који се школују захваљујући  средствима из буџета Општине Кучево, повећао се на 93 по чему је ова локална самоуправа и даље лидер у браничевском округу. Уговорe новим стипендистима-високошколцима предао је прошле недеље, на пригодној свечаности, председник Општине Владимир Стојановић. Честитајући стипендистима пролазност на конкурсу,председник им је пожелео нове успехе на путу даљег образовања.

-Наша  локална самоуправа је била, а биће и у будуће, апсолутни лидер по броју додељених стипендија. Чинимо све што је у нашој моћи да помогнемо младима како би стекли што веће знање и постали професионалци у свом послу.  Жеља нам је да у року завршите школовање, постанете добри људи и да нам се вратите, како би заједно нашу општину учинили бољим местом за живот, поручио је председник.

         Студентима се обратио и Јован Анђелковић, старији колега, који је на мастер студијама. Говорио им је, поред осталог, и о значају подршке коју им Општина кроз стипендирање пружа током школовања на факултетима и оспособљавања за будуће животно занимање.