Туристичка организација је, петом манифестацијом „Ходањем до здравља“, која је у Малом Црнићу одржана 25. маја учинила још један корак ка здрављу.  Циљ манифестације је промоција општине, развијање позитивног односа према културним вредностима и схватање значаја здравог начина живота.

Учесници манифестације имали су прилику да сазнају нешто више о планинарењу, о чему је говорио лиценцирани водич Планинарског клуба „Вукан“ Новица Цветковић, као и о споменику Врањевац.

-Одазив деце, фантастично расположење и много емоција на манифестацији „Ходањем до здравља“ мотивише нас да и у наредном периоду наставимо сарадњу са Спортско рекреативном асоцијацијом и Банетом Дмитровићем. Захваљујем се председнику Општине Малиши Антонијевићу и његовим сарадницима на подршци, планинарском клубу „Вукан“, Основној школи „Милисав Николић“,  која је показала највеће интересовање за учешће и свим школама са територије општине Мало Црниће и града Пожаревца, рекла је директорка Туристичке организације Мало Црниће Јасна Јовић.

                                                  КОРАК БЛИЖЕ ЗДРАВЉУ

За Туристичку организацију велики значај има подршка председника Општине Мало Црниће Малише Антонијевића, који се током свечаног програма обратио учесницима, али и прошетао са њима.

 -Општинско руководство подржава манифестације које утичу на промоцију општине и развијање позитивног односа према спортским навикама. Манифестација „Ходањем до здравља“ представља прави пример како на креативан начин можемо спојити дружење, спорт и упознавање нашег краја, рекао је Антонијевић.

Бане Дмитровић из Спортско рекреативне асоцијације додао је да је ова манифестација опстала захваљујући  Туристичкој организацији и Општини  Мало Црниће који се несебично ангажују како би читав програм протекао у најбољем реду.

-Сјајан утисак је оставио председник Општине Малиша Антонијевић, који је у духу правог домаћина дочекао госте и учествовао у активностима. Највећа награда и сатисфакција за уложен рад, стигла нам је управо од деце, која су са одушевљењем пратила све активности уживајући у радости игре, прелепе природе и здравог дружења.

Идемо даље! За здравију и способнију Србију!

                                                                                                              Р.Н.

Share.
Leave A Reply

Skip to content