2021-01-06T14:19:33+01:00 6. јануара, 2021. 14:19 |

У Малом Црнићу: Обрадовали малишане

Општина Мало Црниће у сарадњи са Центром за социјални рад и компанијом „Дунав осигурање“ традиционално поводом новогодишњих и божићних празника даровала је пакетићима децу из социјално угрожених породица.

Председник Општине Мало Црниће Малиша Антонијевић истиче да је уручено 89 пакетића деци до 15 година старости из породица са ниским социо – економским статусом и породица које су корисници туђе неге и помоћи.

 -Из општинског буџета обезбеђено је 69 пакетића, а 20 пакетића даровала је друштвено одговорна компанија „Дунав осигурање“. Ради се о дародавцима који показују пажњу и разумевање за сваког малишана, што говори да добрих људи и те како има и које локална власт поштује и од срца им се захваљује, казао је Антонијевић.

Директорка Центра за социјални рад општине Мало Црниће Дијана Мирковић истиче да је и ове године настављена традиционална акција поделе пакетића деци из социјално угрожених породица и деци са инвалидитетом. Она се захвалила дародавцима, Општинској управи и компанији „Дунав осигурање“.

Подела пакетића уприличена је испред Општинске управе у Малом Црнићу, уз поштовање епидемиолошких мера.

                                                                                    Д.Динић