У Пећкој улици у Месној заједници Сопот у Пожаревцу, окончани су радови на асфалтирању. Дужина овог путног правца је 945 метара, а ширина једним делом шест метара, а другим мањим делом три метра.

-Вредност инвестиције је око 36.200.000 динара, а извођач радова Предузеће за путеве Пожаревац, изјавио је градоначелник Пожаревца Саша Павловић који је заједно са својим сарадницима обишао поменуту локацију.

– Испунили смо обећање дато становницима Месне заједнице Сопот. Пећка улица једна је од дужих у овом делу града, спаја споредне путне правце тако да је реализација ове инвестиције била неопходна, рекао је Павловић и додао да је задовољан квалитетом изведених радова.

Инвестирање у путну инфраструктуру наставља се широм градских и сеоских месних заједница.

Пећка улица

У Месној заједници Ћириковац тренутно се ради на ојачавању коловозне конструкције, односно на асфалтирању Зеленгорске улице у дужини од 169 метара и 5 метара ширине. Вредност инвестиције је 3.551.823 динара.

У току асфалтирање у сеоским месним заједницама

У току су радови и у Месној заједници „Лучица“. Асфалтира се Улица Милоша Обилића, од 300 метара дужине и 4 метара ширине коловоза. Вредност радова је ‪4.820.479‬ динара.‬‬

Share.

Comments are closed.

Skip to content