Чланови Удружења навијача „Партизан 012“ Пожаревац и руководство Фудбалског клуба „Партизан“ на челу са тренером првог тима Савом Милошевићем, били су гости градоначелника Пожаревца Банета Спасовића.

Овом приликом једном броју нових чланова организације црно белих, првотимци Немања Милетић и Александар Лутовац уручили су чланске карте.

Обраћајући се присутнима градоначелник Пожаревца Бане Спасовић истакао је да је ниво организованости који Фудбалски клуб и друштво „Партизан“ унапређују више од седам деценија, нешто што и локална самоуправа може применити у неким сегментима. Тај пелцер успешности преузело је и пожаревачко Удружење навијача.

Председник Управног одбора Удружења црно белих Срђан Савић подсетио је да је пожаревачка навијачка организација основана 13. маја прошле године и од тада, па све до данас, под своје окриље окупила је више од 300 чланова.

        Руководства Удружења навијача и ФК “Партизан”

Зоран Рајић, члан УО ФК „Партизан“ напоменуо је да Клуб „Партизан“ и његови навијачи морају да покажу да су бољи од свих осталих, али и да се труде да их има што више.

Саво Милошевић, тренер првог тима ФК „Партизан“ пожелео је удружењу навијача Партизана из Пожаревца да и даље расту и развијају се. Како је рекао, само се у тешким ситуацијама могу искристалисати прави квалитет и праве вредности.
По завршетку пријема и поделе чланских карата црно бели су прошетали до просторија Удружења које се налазе на углу Книнске и Улице Чеде Васовића.

Share.

Comments are closed.

Skip to content