У петак, 14. јуна, капије градског базена биће отворене за све посетиоце. Тог дана неће се наплаћивати улаз за посетиоце.

Цене улазница и ове године остаће непромењене, дневна карта кошта 150 динара, док је цена за 10 улазака 1200 динара, 20 улазака 2400 динара, а за 30 улазака треба издвојити 3600 динара.

Ненад Митић, в.д. директора Спортског центра Пожаревац, истакао је да је ове године доста рађено око филтер станица, а да се следећу годину планира комплетна замена филтер испуне.

-Следеће године нас очекује велика реконструкција базена. Планирамо да најмлађима обезбедимо тобоган и још један, најплићи, базен, али такође и да реконструишемо корито базена.  За све запослене и ове године биће организовано „бизнис пливање“ понедељком, средом и петком. Након завршетка школске године организоваћемо и обуку непливача. Оно што је новина је да ће све жене бесплатно имати аеробик два пута недељно, док ће за особе са инвалидететом једном недељно бити обезбеђен бесплатан час у базену, рекао је Митић.

Ове године на базену су постављене нове плочице и кабине за пресвлачење, док су раније реконструисани купатило и туш кабине. Посетиоци базена могу да користе ормариће бесплатно уз депозит од 100 динара. Лежаљке ће се наплаћивати 100 динара уз додатни депозит који износи такође 100 динара.

И. Р.

Share.

Comments are closed.

Skip to content