2019-06-20T12:51:05+02:00 20. јуна, 2019. 12:51 |

У ПОЖАРЕВЦУ: БЕСПЛАТНА РЕКРЕАЦИЈА ЗА СТАРИЈЕ

Спортско рекреативна Асоцијација у сарадњи са локалном самоуправом Града Пожаревца покренула је пројекат под називом „Никада није касно“, акцију бесплатне рекреације за све старије суграђане.

Рекреативни програми ће се током летњег периода одржавати у седишту Асоцијације понедељком и средом од  21 и градском базену уторком и четвртком од 19 сати.

 У зависности од тренутне форме, здравственог стања и индивидуалних потреба сваког  појединца, заинтересовани се могу определити за вежбање у редовним програмима, у групама формираним само за њих или се могу  укључити у програм карате обуке.

Дугорочни план је да се формира група полазника која ће се оспособити и активно укључити у такмичења ветерана у извођењу карате ката, путовати на такмичења, дружити се са својим вршњацима из земље и иностранства и испунити свој живот бројним позитивним искуствима и  квалитетним садржајима.

Све опширније информације могу се добити лично у седишту Асоцијације која се налази у ул.  Воје Дулића 25, пасаж преко пута Музеја  или на мејл адреси: sportska.asocijacija@gmail.com.